nagterberg.punt.nl
Goed gezwommen !!!
05-10-2008
 
 
Ik moest vandaag weer naar zwemles, mama had er op gerekend dat het vandaag niet zo goed zo gaan want het was gisteren wel een beetje laat geworden. Toen we vanmorgen uit bed moesten, vroeg op staan, om papa naar de voetbalclub te brengen, had ik daar natuurlijk helemaal geen zin in. En ik had ook geen zin om te zwemmen vandaag, maar ik heb papa en mama laatst beloofd dat ik altijd goed mijn best zal doen, ook als ik een keertje geen zin heb. Nou, en dat deed ik hoor. Het ging echt super goed, de badmeester was erg tevreden. Aan het eind van de les mochten we met z'n allen op een grote mat klimmen, dan moesten we ons goed vasthouden en dan ging de badmeester de mat om kiepen en dan moest je proberen er niet af te vallen. Dat lukte mij echt heel goed. Toen mama mij aan het eind van de les uit het water kwam halen, ging de badmeester naar haar toe. Hij zei dat hij heel erg tevreden was. Volgende week gaat hij een weekje met vakantie en als hij dan weer terug is, dan verwacht hij dat ik nog maar twee weekjes bij hem in het 4e badje hoef te zwemmen en dan over mag naar het volgende bad. Goed van mij hè, ik ben echt super blij!!!! Mama vroeg waar het volgende bad dan is, maar dat is ook gewoon in het doelgroepenbad alleen op een andere tijd. Ik dacht dat ik na het 4e badje naar het diepe zou gaan en zo had mama het ook begrepen dus die ging maar eens bij Kaese (de baas) navragen hoe het nou zit. Nou, heel simpel eigenlijk. Na het 4e badje zijn er nog twee badjes, het 5e en het 6e badje, en als je die gehad hebt mag je afzwemmen. Als je naar het 5e badje gaat dan krijg je zwemles op een ander tijdstip, het bad heeft een verstelbare bodem en als je in het 5e badje mag zwemmen dan is de bodem verder omlaag en is het dus dieper. Nou, je snapt het zeker al hè, ik ga natuurlijk ontzettend goed mijn best doen als de badmeester weer terug is van vakantie. Als ik dan van het 5e badje net zo snel door mag naar het 6e badje dan ik nu van het 4e naar het 5e3 badje mocht, dan mag ik lekker al snel afzwemmen en dat wil ik wel!!!

Reacties

boclau op 09-10-2008 15:07
Hoi Nina,
Wat goed zeg dat je zo goed gezwommen hebt. Tjonge dat zou wat zijn zeg, zo snel afzwemmen. Maar het is wel fijn dat je al zo goed kan zwemmen.
Fijne dag,
Groetjes van Tanya
Helena op 09-10-2008 19:07
Lieve Nina
 
Ik ben er weer en kom je een fijne avond wensen en tof zeg dat het zwemmen goed ging doe je de groetjes aan Dani
 
Liefs helena
Jarno op 10-10-2008 17:08
Zo dat gaat echt goed hey, met zwemmen! Ga zo door meid! Dan mag je zo weer door naar het volgende badje!
 
En wat lief dat je ons even een fijn weekend kwam wensen! Jullie ook fijn weekend he. Het schijnt heerlijk weer te worden....genieten dus!
 
Liefs
Jarno & Annette
Bianca op 11-10-2008 07:47
Goed hoor dat je snel over mag naar het volgende badje...
Fijne dag
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl